Grasrotandelen

hundrelapp

Du kan støtte oss gjennom Grasrotandelen…

Lokallaget Lillestrøm og omegn har opprettet konto i Norsk Tipping. Det gjør det mulig for deg å støtte Syklistene i Lillestrøm og omegn hver gang du tipper.

SLF Lillestrøm og omegn har organisasjonsnummer 998 74 3605 i frivillighetsregisteret (og kontonummer 1286 50 36688). Ta med deg strekkoden til din kommisjonær for Norsk Tipping, eller registrer deg via SMS ved å sende GRASROTANDELEN org nr til 2020. Tjenesten er gratis, jf mer info hos Norsk tipping.

…som sponsor og samarbeidspartnere

Vi takker alle våre sponsorer og samarbeidspartnere som støtter vårt lokale arbeid for bedre sykkelforhold i Lillestrøm og omegn. Send mail til lillestrom@syklistene.no, hvis du har lyst til å bli sponsor!

…som kunde i Lillestrømbanken

Kundene i Lillestrøm Banken var høsten 2015 med på å fordele 3 millioner kroner av bankens overskudd til alle foreningene som har registrert seg på Lokalbidraget. Vi var med og fikk mer enn kr 7.000! Hver eneste stemme blir her til en bit av kaken, slik at alle som får stemmer får pengestøtte. Mer info om lokalbidraget finner du her. Hvis du er kunde i Lillestrøm Banken og syklist i Lillestrøm og omegn, gis oss din stemme! Tusen takk!

…som medlem

Hvis du ikke allerede er medlem sjekk våre lokale og generelle medlemsfordeler!

…som hverdagssyklist!

Alle lokale syklister støtter med hver eneste sykkeltur vårt arbeid for bedre sykkelforhold i Lillestrøm og omegn. Keep cycling!

Takk for all støtte – og for at du sykler!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: