Europeisk mobilitetsuke

EMU

SLF Lillestrøm og omegn har i flere år vært med på den europeiske mobilitetsuken 16. – 22. september, oftest med sykkeltiltak som ble arrangert i tett samarbeid med Skedsmo kommune.

I mobilitetsuka 2017 tilbyr vi teknisk opplæring for frivillige sjåfører av sykkeltaxi i Skedsmo på tre kursdager i perioden 16. – 20.09.17 på Libos i Lillestrøm. Kurset består av litt teori og praktiske øvelser. Kurset og førerkortet er gratis og tar maks 60 minutter. «Gratis førerkort» for sykkeltaxi» finner du her. For mer info se her.

I 2013 var Skedsmo kommune for første gang blant med på mobilitetsuka, med vårt lokallag som samarbeidspartner. Siden har mobilitetsuka en årlig tradisjon i Skedsmo! Allerede 2013 hadde kommunen fokus på sykkel som miljøtiltak: Bysykkelordningen ble presentert for et større publikum og det ble kjøpt inn to nye elsykler som brukes som tjenestesykler av de ansatte på rådhuset!

Året etter ble miljøvennlige syklister i gågate i Lillestrøm 2014 premiert med hundrelapper under den nasjonale åpningen av mobilitetsuken 15.09.14, jf video fra NRK.  I senere år har vi gjentatte ganger vært med å dele ut omvendte bompenger til lokale syklister og arrangert gratis sykkelverksted, jf oversikten nedenfor:

02.09.17

13.09.16

Gratis førerkort i mobilitetsuka

Smart mobility-strong economy!

21.09.15 Norges mest populære bomstasjoner
28.09.14 Det lønner seg å sykle
14.09.13 Europeisk mobilitetsuka i Skedsmo med sykkeltur til Oslo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: