Synlig syklist

synlig

SLF Lillestrøm og omegn har planer om flere synlig syklist aksjoner som egen sykkeltur og utdeling av lykter i oktober 2022. På ettermiddag 26. oktober skal vi igjen på vår årlige synlig syklist sykkeltur i Lillestrøm, og dagen etter tidlig om morgen planlegger vi en aksjon med kommunen (og politiet) der vi skal dele ut lykter til syklister som sykler uten lys… For mer info følg med på vår Facebookside www.facebook.com/slfloo.

Vi har flere år vært med på synlig syklist aksjoner, vanligvis i samarbeid med gode samarbeidspartnere og sykkelvenner fra sekretariatet i SLF, kommunen og fylkeskommunen og/ eller lokal sykkelverksted (se oversikten nedenfor).

Høsten 2018 inviterte vi f eks «synlige syklister» til egen sykkeltur på mandag 29. oktober 2018. Alle deltakere fikk utdelt enkle lys. Videre skulle den mest synlige syklisten (med best synlighet/ belysning) premieres med gavekort på kr 1.000 fra Foss Sport. Etter turen var vi samlet til sykkelprat på Gulating i Lillestrøm (jf vår turkatalog 2018 her).  Allerede 26.10.18 hadde vi sammen med sekretariatet i SLF, Akershus fylkeskommune og Skedsmo kommune delt ut sykkellykter til lokale syklister ved Lillestrøm stasjon.

Se også oversikten nedenfor:

%d bloggere liker dette: