Sykkeltaxi

libos

Vi har i tidligere år gitt «teknisk opplæring» av sjåfører for sykkeltaxi for beboere fra kommunal sykehjem i samarbeid med H/S sektor i Skedsmo kommune , jf vår rapport fra pilotprosjekt «Sykle hjem fra sykehjem». Se mer info nedenfor og her. Vi ønsker å starte opp igjen med slike sykkeltaxi-turer i 2022 og skal i denne sammenheng også arrangere digital temakveld med daglig leder fra «Sykling uten alder» på tirsdag 29.03.22 kl 18.00. Om du vil bli pilot for en av de kommunale sykkeltaxi eller vil vite mer om dette, send gjerne mail til lillestrom@syklistene.no!

Mer info om tidligere sykkeltaxi-tiltak:

I mobilitetsuke 2017 arrangerte vi teknisk opplæring for frivillige sjåfører av sykkeltaxi i Skedsmo. Kursdagene der sjåførene vil få utstedt «gratis førerkort» var
– lørdag 16.09.17 kl 16-17
– mandag 18.09.17 kl 16-17
– onsdag 20.09.17 kl 16-17

Kurset som bestod av litt teori og praktiske øvelser i små grupper av sjåfører på Libos i Lillestrøm. Vi ba denne gangen om påmelding pr mail til lillestrom@syklistene.no. Men kursdeltakere som ikke hadde sendt påmelding senest dagen før kurset, kunne allikevel møte opp på Libos senest kl 16 på selve kursdagen. Kursdeltaker måtte ha med seg legitimasjon. Kurset og førerkortet var gratis og varte ca 60 minutter.

Mer info om kurset i september 2017 finnes her og «gratis førerkort» for sykkeltaxi» kan lastes ned her

%d bloggere liker dette: